Folosim o linie de fabricare de capacitate medie, unde merele sunt alese cu grija, apoi sunt spalate,tocate, presate, iar sucul pasteurizat si ambalat.

PROCESUL DE FABRICARE

Presarea

Merele sunt introduse în presa unde sunt presate la rece.
Folosim o presa cu randament mediu pentru a stoarce din mere doar ceea ce e cu adevarat gustos si bun, acesta fiind unul din motivele pentru care sucul natural SAVOAREA MERELEOR are un gust aparte.

presa-fructe1

Pasteurizare

Pasteurizarea este un proces foarte important pentru pastrarea aromelor si mentinerea sucului pentru o perioada mai lunga de timp.
Pasteurizatorul folosit este unul de tipul schimbator caldura tub în tub. Avantajul acestui pasteurizator este ca schimbul de caldura se face treptat si în lipsa aerului, evitându-se astfel oxidarea sucului.

Pasteurizator_clipped_rev_1

Ambalarea

Dupa pasteurizare urmeaza ambalarea sucului.
Pentru a multumi câti mai multi clienti am hotarât sa ambalam în mai multe variante:

  • la PET
  • ambalaj de sticla
  • în sistem BIB

Dumneavoastra alegeti ce ambalaj vi se potriveste cel mai bine!

Monobloc-de-umplere-sticle-si-PET_clipped_rev_1